section-b53d860
https://engelmandakservice.nl/wp-content/uploads/2021/12/VD_6679-2560x850.jpg
section-0d9cff9

Stormschade

Bij stormschade aan het dak is het belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Het inschakelen van een professionele dakdekker voor een grondige inspectie en reparatie is essentieel. Het repareren van stormschade is vaak een urgente kwestie om verdere waterschade aan het interieur van het huis te voorkomen en de veiligheid van de bewoners te waarborgen. Door zo snel mogelijk uw stormschade te melden kunnen wij direct beginnen om het probleem op te lossen. Want, wie zit er nu op duizenden euros schades te wachten?

Bij windkracht 7 of meer spreken we van een storm. Schade door wind, dus bij windkracht 6 of minder, worden schades niet vergoed volgens verzekeraar Interpolis

     Vliegen de dakpannen door de lucht?

         Om dit te voorkomen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dakpannen stevig zijn bevestigd en dat het dak in goede staat verkeert. Regelmatig onderhoud en                   inspectie van het dak kunnen helpen om zwakke plekken of beschadigingen op te sporen en tijdig te repareren, wat het risico op dakpannen die door de lucht vliegen tijdens een storm kan verminderen. Beperk het risico op schade met een dakinspectie

Door storm kan uw dak schade oplopen waardoor uw dak gerepareerd moet worden. Dakreparatie is vaak lastig, gevaarlijk en specialistisch werk. Een dakpan vervangen of een loket repareren is misschien nog wel uitvoerbaar maar wanneer men grote delen van het dak wil repareren door storm wordt het een ander verhaal. Welke materialen heb ik nodig, waar te kopen, zijn deze wel duurzaam en welke gereedschappen heb ik nodig? Kortom allemaal zaken waar u rekening mee moet houden om veilig en verantwoord te werken. Een dakreparatie kunt u beter aan de vakman over laten, die heeft de gereedschappen, materialen, kennis en ervaring. Stormschades uitstellen is vragen om nog meer dakproblemen! De kosten kunnen snel oplopen en het aanzien en de waarde van uw huis worden minder. Zonde van uw tijd en geld! Dit is eenvoudig te op te lossen met een dakinspectie van Engelman Dakservice.

Wij hebben veel ervaring met dakreparaties in de regio Den Bosch, Oss, Vught, Rosmalen, Boxtel, Oisterwijk en Oss. Wij gebruiken eersteklas materialen en zorgen ervoor dat uw dak waterdicht wordt en blijft.

      Stormschade Melden

aanvraag is vrijblijvend